Beveiliger MediaMarkt zwaargewond na steekpartij door winkeldief Kruisvoort Breda

Date:

Share post:

Breda – Een winkeldief heeft zaterdagmiddag een beveiliger van de MediaMarkt in Breda aan het Kruisvoort neergestoken. De man rond half twee werd door de beveiligers betrapt toen hij aan het stelen was. Bij een poging om de man aan te houden stak de man in op een beveiliger. Deze raakte door de steekpartij ernstig gewond en moest behandeld worden door een trauma-arts die per helikopter werd ingevlogen. Nadat de man gestabiliseerd was is de man onder politiebegeleiding met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie begon een klopjacht naar de dader. Om zijn identiteit te achterhalen zijn er onder andere camerabeelden veiliggesteld. Voor getuigen is er slachtofferhulp ingeschakeld. De dader ging er op de fiets vandoor richting de Princenhage. De politie weet mogelijk om wie het gaat.

- Advertisement -

Foto :@dirkverhoeven

BjVeEfNIUAAz-Yu

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd