Man tankt gas zonder gastank Tjalklaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een automobilist heeft gisterenavond een foutje gemaakt bij het tanken van gas met zijn personenvoertuig. De bestuurder stopte op de Tjalklaan en wilde zijn gastank volgooien. De bestuurder wist echter niet dat de gastank losgekoppeld bleek te zijn en gooide dus pure gas in zijn auto. De tankdop was namelijk niet verwijderd of afgesloten, en de man had de auto geleend.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse om de veiligheid van de omgeving te meten. Zij hebben de deuren opengezet van het voertuig om het gas te laten ontsnappen. Echter vertrouwden ze het niet om de man nog verder te laten rijden. De auto werd dan ook afgesleept door een takelwagen.

- Advertisement -

Foto : Wijkagent Kevin van Bree @K_van_Bree

tjalklaan

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd