Sleepboot gezonken bij scheepswerf Dordrecht

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een scheepswerf in Dordrecht is zaterdagmiddag een sleepboot gezonken. Nadat een schipper op de scheepswerf de boot zag zinken heeft hij direct alarm geslagen. Ondanks dat is de sleepboot gezonken en ligt op de bodem van de 1e Merwedehaven. Slechts de stuurhut van de gezonken sleepboot steekt nog boven het water uit. Het schip lag pas sinds afgelopen vrijdag aangemeerd in de scheepswerf.

Over de oorzak is nog niets bekend, wel is er bekend dat er brandstof uit het gezonken schip lekt, hier is Rijkswaterstaat van op te hoogte gesteld en zijn daar inmiddels mee bezig. Een woordvoerder van de scheepswerf waar het gezonken schip niet in de weg ligt, en zal niet voor verdere hinders zorgen. De boot is overigens niet afkomstig van de werf zelf, maar is zonder rede aangemeerd.

- Advertisement -

 

Foto: Johan van den Dool

 

dordrecht-zinkend-schip2 dordrecht-zinkend-schip

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd