Brand in auto mogelijk aangestoken Lede Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In de nacht van zaterdag naar zondag 23 maart heeft er aan de Lede een autobrand gewoed. Bewoners van de Lede hoorde een luide knal en zagen daarna een rode auto hard wegrijden, toen zij beter keken zagen zij dat er een auto in de brand stond.

De brandweer die snel ter plaatse was kon verdere uitbreiding van de brand voorkomen. Omdat er sprake was van een verdachte situatie kwam ook de politie een kijkje nemen. Ondanks dat de brand in het motorcompartiment begonnen was heeft de politie een onderzoek ingesteld naar een mogelijke brandstichting. Agenten konden ter plekke niet bewijzen dat het om brandstichting ging, toch werd dit niet uitgesloten.

- Advertisement -

Bewoners verklaarde aan de politie dat de rode auto eerder die avond verdacht stond opgesteld in de straat. De verzekering zal de auto verder controleren op brandstichting.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0037 DSC_0038

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd