Brand in auto mogelijk aangestoken Lede Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van zaterdag naar zondag 23 maart heeft er aan de Lede een autobrand gewoed. Bewoners van de Lede hoorde een luide knal en zagen daarna een rode auto hard wegrijden, toen zij beter keken zagen zij dat er een auto in de brand stond.

De brandweer die snel ter plaatse was kon verdere uitbreiding van de brand voorkomen. Omdat er sprake was van een verdachte situatie kwam ook de politie een kijkje nemen. Ondanks dat de brand in het motorcompartiment begonnen was heeft de politie een onderzoek ingesteld naar een mogelijke brandstichting. Agenten konden ter plekke niet bewijzen dat het om brandstichting ging, toch werd dit niet uitgesloten.

- Advertisement -

Bewoners verklaarde aan de politie dat de rode auto eerder die avond verdacht stond opgesteld in de straat. De verzekering zal de auto verder controleren op brandstichting.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0037 DSC_0038

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...

Jongen (12) steekt jongen (11) neer Spoorweghaven Rotterdam

Rotterdam - Een 12-jarige jongen heeft woensdagavond een 11-jarige leeftijdsgenoot neergestoken. De steekpartij vond plaats op de Spoorweghaven...

Ruit van woning gesneuveld na explosie Feijenoordkade

Rotterdam - Bij een woning aan de Feijenoordkade in Rotterdam heeft donderdagavond net voor middernacht een explosie plaatsgevonden....

Woning onbewoonbaar na explosie Keyenburg Rotterdam, politie zoekt getuigen

Rotterdam - Vrijdag 29 op zaterdag 30 maart brak bij een woning aan de Keyenburg in Rotterdam-Zuid brand...