Dronken bestuurder rijdt lantaarnpaal uit de grond Rotterdamseweg Ridderkerk

Date:

Share post:

Ridderkerk – De brandweer en ambulancedienst rukten in de nacht van zaterdag op zondag uit voor een mogelijke beknelling op de Rotterdamseweg in Ridderkerk. Bij het ter plaatse komen bleek een bestelbus voor een lantaarnpaal uit de grond te hebben gereden. Deze kwam vervolgens tot stilstand in de berm. De bestuurder was er vandoor gegaan maar kon al snel in de kraag worden gegrepen. Hij bleek verder niet te mankeren. Bij een blaastest bleek de bestuurder last te hebben van de ziekte van Heineken.

Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau om daar een blaastest af te leggen op het ademanalyse apparaat. Het is niet bekend of het rijbewijs is ingenomen van de man. De man zal in ieder geval een rekening krijgen van de bergingsdienst en het herstellen van het straatmeubilair. Een bergingsbedrijf heeft de bestelbus geborgen.

- Advertisement -

Foto : Gino van Viegen

IMG_0404k

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd