Preventief fouilleren van voertuigen en bestuurders Kruiskade Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op diverse plekken in Rotterdam preventieve fouilleer acties gehouden om te controleren op onder andere verboden wapenbezit en drugs. Ook werd de identiteit van de bestuurders nagetrokken om te kijken of zij niks meer op hun kerfstok konden staan. Op de Kruiskade werden bestuurders met auto’s langs de weg gezet om gecontroleerd te worden.

Agenten fouilleerden de inzittenden en doorzochten de auto’s waar zij in reden. Tot zover bekend is er niks aangetroffen in de voertuigen of bij de bestuurders. Of andere acties in Rotterdam nog wat hebben opgeleverd is niet bekend.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0381gp IMG_0383gp IMG_0392gp IMG_0376gp

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd