Vreemde ontdekking na melding autoinbraak Eemhof Ridderkerk

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie kreeg zaterdag op zondagnacht de melding van een mogelijk autoinbraak aan de Eemhof in Ridderkerk. Nadat zij ter plaatse waren gekomen bleek er echter sprake te zijn van een inbraak. Een aantal poolse arbeiders waren hun bestelbus weer in elkaar aan het zetten, nadat de schuifdeur uit zijn mechanisme was gevallen. In de bus stonden twee fietsen en die wilden ze toch wel graag achter slot en grendel hebben.

Er bleek overigens geen sprake te zijn van gestolen fietsen. De agenten hebben nog geprobeerd om de deur weer op zijn plaats te krijgen. Dit ging echter zonder resultaat. De bestelbus werd daarna heel dicht tegen een andere bus aan geparkeerd om inbraak in de auto te voorkomen. De deur zal door een autoherstelbedrijf moeten worden teruggezet.

- Advertisement -

Foto : Gino van Viegen

IMG_0413k

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd