Vrouw gewond na val uit raam tijdens uitkloppen dekbed Beukelaarsstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Zondagmiddag is een vrouw gewond geraakt na een val uit een raam in de Beukelaarsstraat. De vrouw viel omstreeks 15:30 uit het raam tijdens het uitkloppen van een dekbed, omdat er over de ernst van de verwondingen niets bekend was kwam een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter ter plaatse.

Met nog onbekende verwondingen is de vrouw met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis, het was niet genoodzaakt om een arts van het Mobiel Medisch Team mee te laten gaan, deze gingen dan ook retour naar de basis. Hoe de vrouw tijdens het uitkloppen van het dekbed de val heeft kunnen maken is niet bekend.  Over de exacte verwondingen van de vrouw konden geen uitspraken worden gedaan.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek  & Gino van Viegen               Video volgt..

DSC_3872 DSC_3874 Stockfoto-MMT-Arts-Joey-23 DSC_3881 MMT-heli-Traumahelikopter-stockfoto-joey Heli-stockfoto-MMT-Trauma-Stockfoto

- Advertisement -

Gerelateerd