Zes mensen naar ziekenhuis na Koolmonixide Zuiderparkweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Zes mensen zijn zondagmiddag naar het ziekenhuis vervoerd na het inademen van Koolmonixde. Het ambulancedienst ging met spoed ter plaatse voor een onwel persoon bij een tennisvereniging in de sportkantine. Ter plaatse bleek er sprake te zijn van Koolmonoxide. De brandweer heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld en metingen verricht.

Brandweerlieden hebben het pand geventileerd waarna het ambulancepesoneel zes personen naar het ziekenhuis zijn vervoerd. De oorzaak van de Koolmonoxide lekkage lag bij de afvoer van de CV-installatie, deze was los geschoten. Hoeveel mensen er in de sportkantine zaten is onbekend. Deze is inmiddels weer vastgezet.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd