Bewoner gewond na brand in ouderenflat Koninginneplein Oud Beijerland

Date:

Share post:

Oud Beijerland – In een flat waar ouderen zelfstandig wonen aan het Koninginneplein heeft maandagochtend een fikse brand gewoed. De brand ontstond op de eerste verdieping waarbij veel rook vrij kwam. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse, de brandweer ter plaatse schaalde op naar het sein ‘grote brand’.

Een traumahelikopter kwam samen met het ambulancepersoneel ter plaatse om een bewoner waar de brand woedde te behandelen. Het slachtoffer had te veel rook ingeademd en is naar het ziekenhuis vervoerd. Vele ouderen lagen op het moment van de brand nog in bed, zij zijn erg geschrokken.

- Advertisement -

Foto’s : Maries Willemsen

tn_IMG_7546 tn_IMG_7660 tn_IMG_7695 tn_IMG_7782 tn_IMG_7819

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd