Vier aanhoudingen na steekpartij bij school Westzeedijk Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Agenten hebben zondag en maandag vier jongeren aangehouden voor het steekincident vrijdagmiddag op de Westzeedijk. Een 14-jarige jongen raakte hierbij gewond na een steekpartij de school MAVO Delfshaven.

- Advertisement -

Toen de politie aankwam konden zij vrijwel direct één van de betrokkenen als verdachte van de vechtpartij worden aangehouden. Het gaat om een 15-jarige jongen. Korte tijd later kwam een tweede verdachte, eveneens 15 jaar, zich melden op een politiebureau. Het 14-jarige slachtoffer is inmiddels uit het ziekenhuis en is thuis herstellende van een flinke snijwond.

De politie doet nader onderzoek in de rol die iedere verdachte voor zich heeft gespeeld.

Foto : Twitter @K_van_bree, Wijkagent Kevin van Bree

westzeedijk_k_van_bree

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd