Brandweer rukt uit na rokende accu bij bergingsbedrijf Anthonetta Kuijlstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een bergingsbedrijf die gevestigd zit aan de Anthonetta Kuijlstraat heeft dinsdagavond de brandweer ingeschakeld nadat er dampen van een accu kwamen. Bergers hadden het voertuig waarin de accu zat eerder op de dag weggesleept nadat deze achteruit in de sloot belandde, toen eenmaal de kofferbak werd geopend troffen de bergers een accu aan waar dampen vanaf kwamen.

Toen er naast de dampen ook rook uit de accu kwam werd uit voorzorg de brandweer gebeld, deze zijn ter plaatse gekomen en hebben de accu afgekoppeld. De oorzaak van de rook lag waarschijnlijk bij de nog aangekoppelde accu, omdat de auto elektrisch was er sprake van rookontwikkeling. Het bergingsbedrijf heeft het incident zelf overgenomen na wat hulp van de ter plaatse gekomen brandweer.

- Advertisement -

Foto’s : John Heijstek & Joëy Heijstek

DSC_3914 DSC_3916 DSC_3918

- Advertisement -

Gerelateerd