Leswagen ramt motorrijder Lange Hilleweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Het personeel van de traumahelikopter is dinsdagochtend uitgevlogen naar de Lange Hilleweg voor een ongeval tussen een motor en een leswagen. Door een nog onbekende reden kwamen de twee met elkaar in botsing waarna de motorrijder gewond raakte.

Naast het medisch personeel was ook de brandweer ter plaatse voor het reinigen van het wegdek, echter mochten zij dit vanwege onderzoek niet doen. Brandweerlieden hebben hand en spandiensten verricht waarna zij retour konden. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0097 DSC_0103 DSC_0105 DSC_0108 DSC_0110 DSC_0114 DSC_0120 DSC_0142 DSC_0150

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd