Vrouw gewond na aanrijding met auto Berlagestraat Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Een vrouw heeft dinsdagmorgen behoorlijke verwondingen aan het gezicht opgelopen nadat zij door een automobilist werd aangereden op de Berlagestraat. Vanwege de ernst van het ongeval werd het Mobiel Medisch Team per helikopter ingevlogen. Het slachtoffer werd vervolgens gestabiliseerd met ondersteuning van het MMT.

Nadat zij op straat was voorbehandeld is zij met spoed door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De vrouw heeft mogelijk een gebroken kaak opgelopen door het incident. De arts van het MMT ging niet mee in de ambulance. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie stelt ter plekke een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Op de fiets van de vrouw zat een kinderzitje. Gelukkig was de vrouw alleen onderweg.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_3898 DSC_3899 DSC_3900 DSC_3903 DSC_3907 DSC_3908 DSC_3911 DSC_3912 DSC_3913

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd