Dader aangehouden na steekpartij Flakkeesestraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een man is woensdagavond gewond geraakt na een steekpartij op de Flakkeesestraat. Het steekincident vond op straat plaats waarna mogelijk meerdere daders vluchtte richting de Terschellingsestraat. Het slachtoffer slaagde er in om te vluchten naar een woning aan de Terschellingsestraat waar het alarmnummer werd gebeld.

Personeel van het Mobiel Medisch Team heeft het slachtoffer behandeld waarna deze aanspreekbaar maar met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. Doordat de politie snel een zoektocht startte konden zij een verdachte aanhouden. Diverse delen van de Flakkeesestraat en de Terschellingsestraat zijn afgesloten in verband onderzoek.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0096 DSC_0098 DSC_0100 DSC_0103 DSC_0106 DSC_0107

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd