Onderzoek na aantreffen stoffelijk overschot Snelfilterweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft woensdagochtend omstreeks 07:00 een onderzoek ingesteld na het aantreffen van een dode man aan de Snelfilterweg. De man werd gevonden op het het trottoir voor een flat, de inzet van een Mobiel Medisch Team mocht niet meer baten. Vanwege de omstandigheden waarin de man is aangetroffen is de Forensische Opsporing een onderzoek gestart en is er een Plaats Delict gevormd.

De doodsoorzaak zal uit het onderzoek moeten blijken, hierbij zal rekening met meerdere scenario’s worden gehouden. In de buurt heeft de politie voorbijgangers en enkele bewoners aangesproken, dit om te kijken of er mogelijk iemand iets gezien heeft. Rond 10:00 werd het Plaats Delict opgeheven, de brandweer is ter plaatse gekomen om het trottoir te reinigen.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_3923 DSC_3925 DSC_3928 DSC_3935 DSC_3936

- Advertisement -

Gerelateerd