Politie blikt terug op succesvolle NSS-Top in Den Haag

Date:

Share post:

Nederland – De politie is tevreden over het verloop van de politieoperatie rond de Nuclear Security Summit 2014. De grootste politieoperatie ooit richtte zich op openbare orde, veiligheid en mobiliteit. De politie laat weten tevreden te zijn over het verloop van de politieoperatie rondom de Nuclear Security Summit 2014 (NSS2014). De grootschalige operatie richtte zich op veiligheid, mobiliteit en openbare orde. Volgens de politie is dit de grootste politieoperatie ooit geweest in Nederland.

 

- Advertisement -

Rondom de NSS-locaties werd er streng bewaakt door de politie, dit niet alleen voor de delegatieleden maar ook voor inwoners. Zo’n 700 ritten van delegatieleden werden beveiligd, hieronder valt ook het veelbesproken bezoek van president Obama. Zonder al te grote incidenten waren er ook diverse demonstraties, landeliijk zijn 140 aanhoudingen verricht. De meeste zijn inmiddels al weer op vrije voeten gesteld. Woensdagavond loopt de NSS-top ten einde, als de delegaties het land hebben verlaten en agenten veilig thuis zijn.

Foto’s : Davey Blom & Jeroen van Zomeren

- Advertisement -

Gerelateerd