Politie blikt terug op succesvolle NSS-Top in Den Haag

Date:

Deel bericht:

Nederland – De politie is tevreden over het verloop van de politieoperatie rond de Nuclear Security Summit 2014. De grootste politieoperatie ooit richtte zich op openbare orde, veiligheid en mobiliteit. De politie laat weten tevreden te zijn over het verloop van de politieoperatie rondom de Nuclear Security Summit 2014 (NSS2014). De grootschalige operatie richtte zich op veiligheid, mobiliteit en openbare orde. Volgens de politie is dit de grootste politieoperatie ooit geweest in Nederland.

 

- Advertisement -

Rondom de NSS-locaties werd er streng bewaakt door de politie, dit niet alleen voor de delegatieleden maar ook voor inwoners. Zo’n 700 ritten van delegatieleden werden beveiligd, hieronder valt ook het veelbesproken bezoek van president Obama. Zonder al te grote incidenten waren er ook diverse demonstraties, landeliijk zijn 140 aanhoudingen verricht. De meeste zijn inmiddels al weer op vrije voeten gesteld. Woensdagavond loopt de NSS-top ten einde, als de delegaties het land hebben verlaten en agenten veilig thuis zijn.

Foto’s : Davey Blom & Jeroen van Zomeren

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Landelijk Meldpunt Internetoplichting waarschuwt voor malafide webwinkels in aanloop naar feestdagen

Nederland - De politie ontvangt steeds meer aangiftes en meldingen over malafide webwinkels. Aankoopfraude is inmiddels zelfs de...

Moordverdachte Bretley D. aangehouden in Amsterdam

De politie heeft de van moord verdachte 24-jarige Bretley D. opgepakt in Amsterdam. De politie was naar de...

Instappen Amsterdam-Oost en Arnhem in zoektocht naar Bretly Dorder

Rotterdam - Het aantal tips dat bij de politie binnenkomt, blijft oplopen. Elke tip wordt bekeken, onderzocht en...

Twee auto’s beschadigd nadat boom omvalt Dorpsweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Dorpsweg in Rotterdam-Charlois is zaterdagochtend rond 11.29 uur een boom omgevallen door de harde...