Verkeerschaos en gewonde na botsing tussen drie auto’s President Rooseveltweg Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Een vrouw is woensdagmiddag gewond geraakt na een fikse aanrijding op de President Rooseveltweg. Door nog onbekende oorzaak botste het voertuig vol op haar voorligger, deze tikte op zijn beurt de auto voor hem aan. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling kwam de brandweer met spoed ter plaatse, dit bleek echter niet het geval te zijn.

Omdat de klap tussen twee van de auto’s dusdanig hard was moest de brandweer met hydraulisch gereedschap de auto’s los knippen. Een berger is ter plaatse gekomen om twee van de voertuigen weg te slepen, het derde voertuig kon zijn weg na het invullen van de schadeformulieren vervolgen.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek Video : Wendy van Viegen

DSC_3945 DSC_3947 DSC_3948 DSC_3950 DSC_3953 DSC_3954 DSC_3956 DSC_3957

 

- Advertisement -

Gerelateerd