Man (25) zwaargewond na steekpartij Schieweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 25-jarige Rotterdammer is donderdagavond 27 maart zwaargewond geraakt als gevolg van een steekpartij op de Schieweg in Rotterdam. De man werd door een nog onbekende verdachte voor de deur van de New York pizza op straat neergestoken. Het is niet bekend of het om een bezoeker van het afhaalrestaurant ging. In zijn val raakte hij een scooter van een bewoner die omver viel. Vanwege de ernst van de verwondingen werd het Mobiel Medisch Team ter plaatse gevraagd.

Hun inzet bleek echter niet nodig waarop ambulancepersoneel het slachtoffer stabiliseerde en met spoed naar het Sint Franciscus Gasthuis overbracht. De politie is op zoek naar de verdachte en stelt een onderzoek in naar de toedracht van het incident. Daarbij zijn ondere andere een aantal omwonenden en medewerkers van de pizzawinkel gehoord. Volgens de politie zou een onenigheid op straat de mogelijke toedracht zijn. Dit wordt nog onderzocht.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0470 IMG_0469 IMG_0468 IMG_0467 IMG_0466

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd