Stroomstoring treft 5447 huishoudens in Prins Alexander Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In de Rotterdamse wijken Ommoord, Lage Land, Prinsenland en Terbregge ontstond woensdagavond een flinke stroomstoring die ruim 5400 huishoudens had getroffen. Door twee defecte kabels kwamen de woningen in de  wijk Terbregge en de Roos-, Varen- en Klaverbuurt in Ommoord en 2.572 klanten van Stedin in de omgeving van de Prinsenlaan in Rotterdam Lage Land en Prinsenland zonder stroom te zitten. De storing ontstond omstreeks kwart voor twaalf.

Om de huishoudens weer van stroom te voorzien werd door de monteurs de stroom omgeleid. Omstreeks kwart voor één hadden de bewoners weer stroom en konden monteurs zich richten op de defecte kabels. Deze kabels waren rond kwart over één weer gerepareerd. Het is niet bekend hoe de kabels defect zijn gegaan. De brandweer heeft onder andere op de Berninistraat en de Viervantstraat mensen uit de lift gehaald die vast kwamen te zitten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd