Vier inbrekers aangehouden na alerte melding buurtbewoner Pimentdonk Spijkenisse

Date:

Share post:

Spijkenisse – Drie inbrekers zijn door de politie aangehouden doordat een buurtbewoner alert reageerde op een verdachte situatie aan de Pimentdonk. Nadat de buurtbewoner een hard geluid hoorde keek hij uit raam, toen een persoon telkens heen en weer liep langs een woning belde hij de politie.
Toegesnelde eenheden van de politie konden de man aanhouden, toen politieagenten riepen dat de andere verdachten uit de woning moesten komen werden drie inbrekers in de leeftijd van 19, 20 en 22 jaar oud aangehouden.  Bij een nader onderzoek werd een geforceerd keukenraam aangetroffen, hieruit bleek dat de drie mannen zich op deze manier toegang tot de woning hadden verschaft. Uitgezocht zal worden of het viertal betrokken is bij andere woninginbraken.

- Advertisement -

Gerelateerd