Dode (34) na schietpartij voor basisschool Lampreistraat Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – Een 34-jarige man is vrijdagmiddag om het leven gekomen door een schietpartij op de Lampreistraat. Het slachtoffer werd op straat voor een basisschool neergeschoten met drie kogels. Toegesnelde hulpdiensten die ter plaatse kwamen konden niks meer voor het slachtoffer betekenen. Na een korte behandeling overleed het slachtoffer ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft de omgeving volledig afgezet en omstanders worden van de plek des onheils gehouden. Getuigen van het incident zijn opgevangen door agenten.

Het schietincident vondt omstreeks vier uur plaats. De twee basisscholen waren net uit waardoor vele kinderen op het moment van de schietpartij op straat waren. Leerkrachten hebben de kinderen direct na de schietpartij opgevangen. De politie is ter plaatse een forensisch onderzoek gestart.

- Advertisement -

Update 23:11 –  Volgens een getuige heeft de dader het 34-jarige slachtoffer bij zich geroepen waarna hij drie keer werd beschoten en in de bosjes werd geduwd.  Het 34-jarige slachtoffer zou de nieuwe vriend zijn van een ex-vriendin van de dader.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0001 DSC_0002 DSC_0003 DSC_0008 DSC_0015 DSC_0019

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vrouw (25) gewond na schietpartij, vier verdachten aangehouden Posweg Hoogvliet

Hoogvliet - Een 25-jarige vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag gewond aangetroffen aan de Lengweg...

Uitslaande brand verwoest flatwoning Horsweg Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - Dinsdagochtend 7 november rond 12.56 uur is er brand uitgebroken in een appartement van een...

Ruit verwoest door explosie Boerenhoek Hoogvliet

Hoogvliet - In de nacht van maandag 6 november op dinsdag 7 november heeft er een explosie plaatsgevonden...

Beschonken bestuurder verliest macht over het stuur en belandt op zijn dak snelweg A4 Hoogvliet

Hoogvliet - Vrijdagmiddag 3 november om 15:28 zijn er meerdere meldingen binnengekomen van een ongeluk op de afrit...