Dode (34) na schietpartij voor basisschool Lampreistraat Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – Een 34-jarige man is vrijdagmiddag om het leven gekomen door een schietpartij op de Lampreistraat. Het slachtoffer werd op straat voor een basisschool neergeschoten met drie kogels. Toegesnelde hulpdiensten die ter plaatse kwamen konden niks meer voor het slachtoffer betekenen. Na een korte behandeling overleed het slachtoffer ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft de omgeving volledig afgezet en omstanders worden van de plek des onheils gehouden. Getuigen van het incident zijn opgevangen door agenten.

Het schietincident vondt omstreeks vier uur plaats. De twee basisscholen waren net uit waardoor vele kinderen op het moment van de schietpartij op straat waren. Leerkrachten hebben de kinderen direct na de schietpartij opgevangen. De politie is ter plaatse een forensisch onderzoek gestart.

- Advertisement -

Update 23:11 –  Volgens een getuige heeft de dader het 34-jarige slachtoffer bij zich geroepen waarna hij drie keer werd beschoten en in de bosjes werd geduwd.  Het 34-jarige slachtoffer zou de nieuwe vriend zijn van een ex-vriendin van de dader.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0001 DSC_0002 DSC_0003 DSC_0008 DSC_0015 DSC_0019

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na frontale aanrijding Mandemakersstraat Hoogvliet

Hoogvliet - Donderdagmiddag 14 september rond 15.47 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een...

Rem van vrachtwagen vliegt in de fik A15 Rotterdam Hoogvliet

Hoogvliet - De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een brand in een vrachtwagen op de A15 bij de...

Politie houdt verdachte (26) aan voor dodelijke schietpartij Bovensim Hoogvliet

Hoogvliet - De politie heeft dinsdag een 26-jarige man aangehouden als verdachte van betrokkenheid voor de dodelijke schietpartij...

Dode na schietpartij in flatwoning Bovensim Hoogvliet

Hoogvliet - Bij een schietpartij in een flatwoning aan de Bovensim in Rotterdam-Hoogvliet is in de nacht van...