donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Dode (34) na schietpartij voor basisschool Lampreistraat Hoogvliet

- advertentie -

Hoogvliet – Een 34-jarige man is vrijdagmiddag om het leven gekomen door een schietpartij op de Lampreistraat. Het slachtoffer werd op straat voor een basisschool neergeschoten met drie kogels. Toegesnelde hulpdiensten die ter plaatse kwamen konden niks meer voor het slachtoffer betekenen. Na een korte behandeling overleed het slachtoffer ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft de omgeving volledig afgezet en omstanders worden van de plek des onheils gehouden. Getuigen van het incident zijn opgevangen door agenten.

Het schietincident vondt omstreeks vier uur plaats. De twee basisscholen waren net uit waardoor vele kinderen op het moment van de schietpartij op straat waren. Leerkrachten hebben de kinderen direct na de schietpartij opgevangen. De politie is ter plaatse een forensisch onderzoek gestart.

Update 23:11 –  Volgens een getuige heeft de dader het 34-jarige slachtoffer bij zich geroepen waarna hij drie keer werd beschoten en in de bosjes werd geduwd.  Het 34-jarige slachtoffer zou de nieuwe vriend zijn van een ex-vriendin van de dader.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0001 DSC_0002 DSC_0003 DSC_0008 DSC_0015 DSC_0019

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -