Dode (34) na schietpartij voor basisschool Lampreistraat Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – Een 34-jarige man is vrijdagmiddag om het leven gekomen door een schietpartij op de Lampreistraat. Het slachtoffer werd op straat voor een basisschool neergeschoten met drie kogels. Toegesnelde hulpdiensten die ter plaatse kwamen konden niks meer voor het slachtoffer betekenen. Na een korte behandeling overleed het slachtoffer ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft de omgeving volledig afgezet en omstanders worden van de plek des onheils gehouden. Getuigen van het incident zijn opgevangen door agenten.

Het schietincident vondt omstreeks vier uur plaats. De twee basisscholen waren net uit waardoor vele kinderen op het moment van de schietpartij op straat waren. Leerkrachten hebben de kinderen direct na de schietpartij opgevangen. De politie is ter plaatse een forensisch onderzoek gestart.

- Advertisement -

Update 23:11 –  Volgens een getuige heeft de dader het 34-jarige slachtoffer bij zich geroepen waarna hij drie keer werd beschoten en in de bosjes werd geduwd.  Het 34-jarige slachtoffer zou de nieuwe vriend zijn van een ex-vriendin van de dader.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0001 DSC_0002 DSC_0003 DSC_0008 DSC_0015 DSC_0019

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Brandweer blust kleine brand in meterkast Digna Johannaweg Hoogvliet

Digna Johannaweg, Hoogvliet Rotterdam - Zondagmiddag 17 maart rond 17.41 uur is er brand uitgebroken in een woning....

Jongens van 15 en meisje van 13 aangehouden na berovingen in Barendrecht

Barendrecht - Kort nadat twee meisjes op 13 maart in Barendrecht van hun telefoons waren beroofd, heeft de...

Reanimatie na ongeluk op rotonde Aveling Hoogvliet

Hoogvliet - Een man is maandagmorgen door hulpverleners gereanimeerd op de Aveling in Hoogvliet. De bestuurder raakte onwel...

Man ernstig gewond na schietpartij Koolwitjespad Hoogvliet

Hoogvliet - Een man is donderdagmorgen rond 07.00 uur ernstig gewond geraakt bij een schietpartij op het Koolwitjespad...