27-jarige schutter van dodelijke schietpartij Lampreistraat Hoogvliet aangehouden

Date:

Share post:

Hoogvliet – De politie heeft zondag 30 maart een 27-jarige Rotterdammer aangehouden voor de dodelijke schietpartij van afgelopen vrijdag in Hoogvliet. Omstreeks half vier vrijdagmiddag werd een 34-jarige man midden op straat aan de Lampreistraat doodgeschoten. Dit voor tientallen kinderen die op dat moment uit twee basisscholen kwamen. Voordat de hulpdiensten ter plaatse konden kwamen was het slachtoffer al overleden.

De dader zou het slachtoffer hebben neergeschoten voor de ogen van diens partner en kinderen. Het slachtoffer is de nieuwe vriend zijn van de ex-vriendin van de dader. Hierdoor wist de politie al snel wie zij moesten arresteren. Agenten konden zondag in Dordrecht de 27-jarige schutter aanhouden.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd