Bewoner gewond na gewapende overval Weena Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een bewoner van de Weena is zondagavond gewond geraakt bij een gewapende overval. Omstreeks tien uur drongen twee mannen de woning binnen en beroofde het slachtoffer. Tijdens de overval zijn de daders en de bewoner met elkaar in worsteling geraakt waarna het slachtoffer gewond raakte.

De politie is op zoek naar de twee daders en heeft via Twitter signalementen verspreid van het duo. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld. Omdat het vermoedde bestond dat de daders nog in het complex waren hebben agenten het gehele complex inclusief de parkeergarage doorzocht, hier werd niemand gevonden.

- Advertisement -

Signalementen;

– 2 daders (1 blond) en 1.80 meter, de ander licht getint

– grijze jogging

– gezet postuur

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd