Brand in schuur mogelijk aangestoken Jagerslaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een buurman van de Jagerslaan heeft zondagmiddag aan het eind van de middag het alarmnummer gebeld vanwege brand in een schuur. Bij aankomst van de brandweer bleek er een klein brandje te woedde in de schuur, hier stond een kussen in de brand. 

De brandweer had de brand snel uit waarna de schuur geventileerd werd. Omdat de schuur niet op slot was en open stond vermoed de brandweer brandstichting. Agenten stellen een onderzoek in naar de mogelijke brandstichting. De bewoner van het pand was tevens niet thuis.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0001 DSC_0002 DSC_0004 DSC_0005 DSC_0024 DSC_0029

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd