Familielid steekt persoon neer in woning Prins Hendrikkade Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In een woning aan de Prins Hendrikkade is zondagmiddag een persoon neergestoken. De 50-jarige dader sprak agenten op straat aan en vertelde dat hij iemand had neergestoken, hij werd dan ook direct aangehouden. Het slachtoffer kon op eigen kracht naar het ziekenhuis gaan en kreeg daar eerste hulp. 

Toen agenten een onderzoek instelde bij de des betreffende woning troffen zij wel bloed aan maar geen slachtoffer. Getuigen vertelde dat zij een bebloede man zagen weglopen. Ziekenhuizen in de omgeving kregen het verzoek om uit te kijken naar een bebloede man met steekwonden, niet veel later meldde het slachtoffer zich in een ziekenhuis.

- Advertisement -

De dader en het slachtoffer zijn familie van elkaar. Een vrouw die zich ook in de woning bevond is naar een politiebureau overgebracht voor een getuigenverklaring.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd