Gewonde na steekpartij in woning Oostendamstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een steekpartij in een woning in de Oostendamstraat is in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks half één een gewonde gevallen. Omdat niet bekend was hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zouden zijn werd naast de ambulance ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse gevraagd. Hun inzet bleek uiteindelijk niet nodig.

De politie heeft op plaats incident een verdachte aangehouden. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Nadat er wat sporen waren veiliggesteld is de straat weer vrijgegeven. Aan de hand van getuigenverklaringen en de verklaringen van de gewonde en de verdachte wordt er een verder onderzoek gestart naar de toedracht van de steekpartij.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0160 DSC_0163 DSC_0165

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd