Veel ernstige geweldsdelicten in politieregio Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In de regio Rotterdam hebben het afgelopen weekeinde opvallend veel geweldsdelicten plaatsgevonden. Er werden door de politie zes steekpartijen en één schietpartij gemeld. Daarbij viel er één dode en raakten zeven personen gewond waarvan er één slachtoffer slecht aan toe is. In Rotterdam waren er vier incidenten waarbij er iemand gewond raakte, in Dordrecht raakte een man zwaargewond na een steekpartij. In Schiedam raakte een man gewond nadat hij door zijn vrouw werd neergestoken. In Hoogvliet overleed een 54-jarige man nadat hij voor een basisschool op straat werd doodgeschoten.

Naast de bovengenoemde incidenten, was er ook nog sprake van een aantal berovingen op en overvallen op winkels en woningen. Op zondagavond raakte nog een man gewond nadat hij in zijn woning aan het Weena door twee mannen met een vuurwapen werd overvallen. Mogelijk komen de incidenten door het lekkere weer van de afgelopen dagen waarbij er meer alcohol is genuttigd dan normaal. De burgemeester en de korpschef lieten laatst nog weten dat het misdaadcijfer in Rotterdam daalt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd