Vrouw zwaargewond na val uit taxi Koningin Wilhelminahaven Vlaardingen

Date:

Share post:

Vlaardingen – Zondagmiddag is een vrouw zwaargewond geraakt nadat zij ongelukkig ten val kwam nadat zij uit een taxi op de Koningin Wilhelminahaven stapte. Een Mobiel Medisch Team werd per traumahelikopter ter plaatse om ambulancepersoneel te assisteren bij het incident, omdat dit echter te lang duurde werd de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis.

Eenmaal onderweg naar het ziekenhuis zou de arts van de helikopter overstappen in de ambulance, uiteindelijk werd besloten om toch direct door te rijden naar het ziekenhuis waar de vrouw behandeld zal worden aan haar verwondingen. Niet bekend is hoe de vrouw ten val heeft kunnen komen.

- Advertisement -

Foto’s : Wesley de Nas

IMG_3613 IMG_3637 IMG_3643

 

- Advertisement -

Gerelateerd