Zeven gewonden na ongeval tussen meerdere voertuigen A12 Bleiswijk

Date:

Deel bericht:

Bleiswijk – Bij een ongeval op de A12 tussen vier voertuigen zijn ter hoogte van de oprit Bleiswijk richting Den Haag zeven gewonden gevallen. Door een nog onbekende oorzaak klapten vier voertuigen op elkaar waarna er een flinke chaos ontstond. Zowel de brandweer uit Zoetermeer als Rotterdam kwam met spoed ter plaatse om hulp te verlenen. Daarnaast werden er een vijftal ambulances ter plaatse gestuurd om de gewonden te verzorgen.

Bij aankomst bleek er niemand bekneld te zitten in de voertuigen. Wel lagen er diverse mensen in de berm met verwondingen. Vijf slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht met onbekende verwondingen. Als gevolg van de aanrijding werd de snelweg richting Den Haag vanaf Gouda afgesloten voor het verkeer. Daardoor ontstond er in de omliggende regio een flinke verkeerschaos. Nadat alle slachtoffers naar het ziekenhuis waren vervoerd is de politie begonnen met een sporenonderzoek. Omstreeks half zes werd de weg weer vrijgegeven nadat de voertuigen waren geborgen.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0488

IMG_0485

IMG_0499

IMG_0487

IMG_0480

IMG_0496

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Dode na ongeluk tussen motor en vrachtwagen N209 Overbuurtseweg Bleiswijk

Bleiswijk - Op de N209 bij Bleiswijk is bij een aanrijding tussen een motor en een vrachtwagen is...

Automobilist zwaargewond na crash tegen pijlwagen A12 Bleiswijk

Bleiswijk - Een automobilist is dinsdagavond zwaargewond geraakt nadat hij op de A12 tegen een pijlwagen is gereden....

Bestelbus in brand Trompstraat Bleiswijk

Bleiswijk - Bewoners van de Karel Doormanlaan in Bleiswijk hebben zaterdagavond de brandweer gebeld vanwege een brandende bestelwagen...

Omstanders redden leven na automobilist die te water raakt Hoefweg N209 Bleiswijk

Bleiswijk - Een automobilist is zondagmiddag met de auto van de weg geraakt en hierdoor in de sloot...