Lekkage van salpeterzuur uit container ETC Reeweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij het bedrijf ETC aan de Reeweg is maandagmiddag 31 maart een lekkage ontstaan in een container op een vrachtwagen. Hulpdiensten ter plaatse constateerden dat het ging om salpeterzuur en schaaldden op naar het sein ‘middel hulpverlening’. Een ontsmettingseenheid is ter plaatse en onderzoekt de container. 

De lekkage was zo hevig dat het met een behoorlijke vaart er uit stroomde. De container is met behulp van een carrier van de aanhanger afgehaald en verderop gezet. Hier inspecteert de brandweer de inhoud van de container en zal de lekkage verhelpen.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0008 DSC_0010 DSC_0013 DSC_0023 DSC_0050 DSC_0055 DSC_0063 DSC_0070

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd