Motorrijder trekt gas open en knalt tegen auto Binkhorst Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Maandagmiddag om half 5 vond er op de Binkhorst een aanrijding plaats met een motor. De motorrijder kwam in de straat de bocht om en knalde tegen een rijdende auto aan. Hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse.

Volgens getuigen kwam de motorrijder hard de bocht door waardoor hij niet op tijd kon remmen. Het ambulancepersoneel heeft samen met het personeel van het MMT het slachtoffer behandeld, hij kon vervolgens zelf naar de brancard lopen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0005 DSC_0007 DSC_0009 DSC_0011 DSC_0020 DSC_0023 DSC_0025 DSC_0037 DSC_0038 DSC_0087

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd