Wederom lekkage bij treinwagon Albert Plesmanweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In de nacht van zondag naar maandag 31 maart zijn de hulpdiensten uitgerukt naar de Albert Plesmanweg voor een lekkage in een treinwagon. Bij aankomst was er sprake van een behoorlijke lekkage waardoor er een vlambaar vloeistof op de grond terecht kwam.

Toen de brandweerlieden de lekkage inspecteerde bleek er geen gevaar voor de omgeving waardoor diverse brandweereenheden retour konden. Ongevallenbestrijding ProRail heeft het incident overgenomen. Bij het bedrijf zijn vaak lekkage’s, de laatste was op donderdag 20 maart. Toen was er sprake van een kleine lekkage.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0001 DSC_0002 DSC_0007 DSC_0010

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd