15-jarige jongen bedreigd en overvallen in woning Peursumstraat Zoetermeer

Date:

Share post:

Zoetermeer – Een 15-jarige jongen is dinsdagmiddag overvallen door nog drie onbekende mannen. Drie mannen drongen zijn woning binnen aan de Peursumstraat en samen hierbij geld en diverse persoonlijke goederen mee als buit.De overval vond omstreeks drie uur plaats waarbij de jongen werd bedreigd. Agenten hebben in de omgeving een grootschalige zoekactie gehouden maar konden de overvallers niet meer vinden. Bij de zoekactie is gebruik gemaakt van de politiehelikopter en politiehonden.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de overval.

- Advertisement -

Foto’s : pbazoetermeer.nl

DSC02882 DSC02888 DSC02897 DSC02904 DSC02905 DSC02909

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd