Bewoners onwel door koolmonoxide na lekkende geiser Boergoensevliet Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Twee personen zijn woensdagochtend overgebracht naar het ziekenhuis met koolmonoxidevergiftiging na het gebruiken van een geiser. Een bewoner belde de hulpdiensten nadat deze onwel werd na het gebruiken van de geiser, de brandweer is ter plaatse en verricht metingen in de woning aan de Boergoensevliet

Uit voorzorg is de flat ontruimd, uit de metingen bleek dat de waarden hoger zijn dan normaal, dit wijst op koolmonoxidevergiftiging. Twee personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis, hier zullen zij nader worden onderzocht en behandeld worden. Mogelijk heeft een lek in de geiser gezorgd voor een te hoge concentratie aan koolmonoxide. Volgens de brandweer mogen de bewoners van geluk spreken dat er niemand in zijn slaap is omgekomen.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman, video volgt

DSC_0008 DSC_0011 DSC_0014 DSC_0017 DSC_0018 DSC_0020 DSC_0029 DSC_0031

 

- Advertisement -

Gerelateerd