Veel staandehoudingen tijdens lasercontrole Hoofdweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft woensdagavond meerdere automobilisten staande gehouden tijdens een lasercontrole op de Hoofdweg. De lasercontroles werd gehouden ter hoogte van de afrit gehouden, hardrijders werden onderschept en meegenomen naar een veilige plek waar zij aangesproken werden op hun snelheid.

Of er tijdens de controle andere bijzonderheden aan het licht zijn gekomen is niet bekend, wel liet de politie weten dat de controle “succesvol” is verlopen. In Rotterdam zal de lasercontrole op meerdere locaties worden voortgezet, om te voorkomen dat automobilisten de controles ontwijken zullen deze locaties niet worden vrijgegeven.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek

20140402_193937 20140402_194103 20140402_194104

- Advertisement -

Gerelateerd