Scooterachtervolging eindigt tegen twee auto’s Dorpsweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een achtervolging is donderdagmiddag geëindigd in een botsing op de Dorpsweg. Agenten wilde in Rotterdam-Zuid een scooterrijder controleren toen deze er plots vandoor ging, hier startte de achtervolging. Op de Dorpsweg ter hoogte van de Katendrechtse Lagedijk botste de scooterrijder tegen twee auto’s. Hij raakte hierbij gewond.De verdachte werd direct aangehouden en kreeg medische zorg door het ambulancepersoneel. Door de aanrijding en het politie-onderzoek is er veel vertraging vanuit de Maastunnel richting de Dorpsweg. Waarom de scooterrijder er vandoor ging is onbekend.

Foto Twitter : @Rotterdam1971

- Advertisement -

BkTaWjBIEAAkpTY BkTX1r6IAAAi2BO

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd