Verdachte met handboeien om op de vlucht Corry Besselingplantsoen Pijnacker

Date:

Share post:

Pijnacker – De politie zoekt een verdachte die gearresteerd is na een beroving op het Corry Besselingplantsoen. De verdachte overviel iemand samen met een handlanger. Agenten wisten een van hen aan te houden maar de verdachte wist te vluchten, dit met de handboeien nog om.

Met behulp van een politiehond wist de politie alsnog een verdachte te pakken, dit betreft niet de man met de handboeien om. De arrestatie vond plaats op de Duikersoot, de verdachte werd hierbij gebeten de door politiehond.

- Advertisement -

Signalementen verdachte:

– Ongeveer 25 jaar oud

– Noord Afrikaans uiterlijk

– Donker shirt en heeft handboeien om

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd