Waarschuwingsschoten na inbraak door tieners Kortedreef Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond na een melding van een inbraak aan de Kortedreef drie jongens aangehouden. Bij de aanhouding van twee jongens waren drie waarschuwingsschoten noodzakelijk. Naar de vierde verdachte wordt nog gezocht.

Buurtbewoners melden even voor 18:00 een inbraak op de Kortedreef. Agenten ter plaatse troffen een jongen in de tuin aan met verwondingen aan zijn hand. Na behandeling van het ambulancepersoneel is de 16-jarige jongen uit Barendrecht aangehouden. Hij raakte gewond door het inslaan van een ruit aan de achterzijde. Het personeel van de traumahelikopter kwam ter plaats maar was niet noodzakelijk.

Getuigen spraken agenten aan dat de andere drie jongens waren weggevlucht. In de omgeving werden twee van de drie jongens gezien waarna de politie waarschuwingsschoten losten. De jongens van 16 en 17 jaar uit Barendrecht en Rotterdam konden hierna worden aangehouden. In de omgeving van de Elsschotstraat hield de politie een zoektocht naar de vierde verdachte. Hierbij werd gebruik gemaakt van een politiehelikopter. Helaas werd de vierde verdachte niet gevonden. De politie is nog opzoek naar deze verdachte en verricht onderzoek.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

 

DSC_0001 DSC_0003 DSC_0008 DSC_0014 DSC_0015 DSC_0020 DSC_0026 DSC_0029 DSC_0033 DSC_0034

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd