Slachtoffer neergestoken bij massale vechtpartij Frederikstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een massale vechtpartij tussen zeker 10 personen is zaterdagavond aan de Frederikstraat een persoon ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer heeft diverse steekwonden opgelopen tijdens de vechtpartij. Vier personen konden door de politie worden aangehouden.

Omstreeks half negen kregen agenten de melding binnen en gingen ter plaatse. Zij konden aldaar vier personen direct aanhouden, zes andere wisten te ontkomen. Even verderop kon de politie twee andere verdachten aanhouden. Niet veel later kreeg de politie een melding van een gewond persoon aan de Alex de Haasstraat. Bij aankomst bleek het slachtoffer diverse keren te zijn neergestoken, het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld. Vermoedelijk heeft het slachtoffer de verwondingen opgelopen bij de vechtpartij op de Frederikstraat.

- Advertisement -

Buurtbewoners beweren dat zij diverse knallen hebben gehoord, mogelijk van een vuurwapen. In de straat trof de politie ook een auto aan waarvan een ruit was gesneuveld. Ondanks de knallen heeft de politie nog geen aanleiding dat er sprake is geweest van een schietpartij. De politie stelt het onderzoek voort en vraagt een ieder die informatie heeft zich te melden.

Foto’s : Sander Boer | Wijkagent Nieuw Crooswijk

BkfObDVIIAA1A1x BkffUi-IUAIVsYc

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd