Slachtoffer neergestoken bij massale vechtpartij Frederikstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een massale vechtpartij tussen zeker 10 personen is zaterdagavond aan de Frederikstraat een persoon ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer heeft diverse steekwonden opgelopen tijdens de vechtpartij. Vier personen konden door de politie worden aangehouden.

Omstreeks half negen kregen agenten de melding binnen en gingen ter plaatse. Zij konden aldaar vier personen direct aanhouden, zes andere wisten te ontkomen. Even verderop kon de politie twee andere verdachten aanhouden. Niet veel later kreeg de politie een melding van een gewond persoon aan de Alex de Haasstraat. Bij aankomst bleek het slachtoffer diverse keren te zijn neergestoken, het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld. Vermoedelijk heeft het slachtoffer de verwondingen opgelopen bij de vechtpartij op de Frederikstraat.

- Advertisement -

Buurtbewoners beweren dat zij diverse knallen hebben gehoord, mogelijk van een vuurwapen. In de straat trof de politie ook een auto aan waarvan een ruit was gesneuveld. Ondanks de knallen heeft de politie nog geen aanleiding dat er sprake is geweest van een schietpartij. De politie stelt het onderzoek voort en vraagt een ieder die informatie heeft zich te melden.

Foto’s : Sander Boer | Wijkagent Nieuw Crooswijk

BkfObDVIIAA1A1x BkffUi-IUAIVsYc

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Hulpdiensten rukken uit voor melding explosie Boezemsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie en brandweer zijn zondagavond rond 20.00 uur uitgerukt voor een mogelijke explosie bij een...

Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond om het leven gekomen na een schietpartij in...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding verdachten Fuikstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Fuikstraat in Rotterdam zijn donderdagavond drie mannen aangehouden na het lossen van een waarschuwingsschot....

Getuigen gezocht na verkeersongeval A16 Rotterdam Brienenoordbrug

Rotterdam - Afgelopen maandag 11 maart vond een verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes,...