Fietser ten val na aanrijding met tram Slinge Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een tram heeft zondagmiddag op de Slinge ter hoogte van de Langenhorst een fietser aangereden. De fietser vloog na de aanrijding van zijn fiets af en belandde voor de tram.Een verpleegkundige op de motorambulance heeft het slachtoffer behandeld waarna deze werd opgevangen in de tram. Voor verdere behandeling en onderzoek moest hij mee naar het ziekenhuis. Door de aanrijding heeft het tram en het overige verkeer hinder. Hoe de aanrijding heeft kunnen ontstaan is niet duidelijk. De stuur van de fiets brak na de aanrijding finaal af, de tram heeft slechts lichte schade aan de bumper.

Foto’s : Robin Veerman

- Advertisement -

DSC_0001 DSC_0004 DSC_0007 DSC_0011

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd