Twee gewonden na ongeval Rivium 1e Straat Capelle aan den IJssel (VIDEO)

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Bij een verkeersongeval zijn maandagavond twee personen gewond geraakt. Een man en een vrouw in een auto werden geramd door een andere automobilist waarna hun voertuig op de kant tot stilstand kwam. Omdat zij niet zelfstandig het voertuig konden verlaten is de brandweer met spoed ter plaatse gekomen. Deze hebben het dak van de auto moeten verwijderen om de slachtoffers uit het benarde positie te verwijderen.

Één inzittende kon het voertuig zelf verlaten nadat het dak was verwijderd. De ander is door het ambulancepersoneel gestabiliseerd en op een wervelplank uit het voertuig gehaald. Daarna zijn beide slachtoffers met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plaatse een sporenonderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De oorzaak is nog niet bekend.

- Advertisement -

Foto’s & Video : Wendy van Viegen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd