Open gedraaide straatpot veroorzaakt stromend water Kramerstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Brandweerlieden hebben dinsdagmiddag een zogenoemde straatpot in de Kramerstraat afgesloten nadat deze door nog onbekende oorzaak open stond. Doordat de straatpot open stond stroomde er water over het trottoir, omdat de kraan maar kort open heeft gestaan bleef de hoeveelheid weggestroomd water beperkt.

De straatpotten worden gebruikt voor waterwinning bij de brandweer, zodra deze open is gedraaid kan er een bluskraan op aangesloten worden die de brandweer van water voorziet. Wie de straatpot heeft opengedraaid is niet bekend, in de Berlagestraat vinden werkzaamheden plaats, of dit hiermee te maken heeft sluit de brandweer niet uit.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek

20140408_163743 20140408_163920

- Advertisement -

Gerelateerd