Overvallers mishandelen bewoners bij overval Burgemeester Roosstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Maandagavond zijn twee bewoners van de Burgemeester Roosstraat mishandeld door twee overvallers. De bewoners was maandagavond op weg naar huis toen zij voor hun deur werden overvallen. De daders waren de bewoners gevolgd.

De overvallers sloegen de man met een vuurwapen, de vrouw kreeg ook klappen. Wat er is precies is buit genomen is onbekend, in elk geval zijn er enkele sierraden ontvreemd. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen en naar de daders. De slachtoffers zijn door het ambulancepersoneel behandeld.

- Advertisement -

Heeft u informatie over dit incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Misdaad Anoniem 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd