27-jarige Fransman met 25.000 euro contant aangehouden na achtervolging door Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Woensdagochtend heeft de politie een 27-jarige man uit Frankrijk aangehouden na een achtervolging door Rotterdam. De achtervolging begon op de A16 bij Dordrecht waar de Fransman met hoge snelheid richting Rotterdam reed. Toen agenten besloten een stopteken te geven ging de verdachte er met zeer hoge snelheid vandoor. De Fransman wist te ontkomen, echter waren de Rotterdamse collega’s al ingelicht, deze kregen de man op de Jacques Dutihlweg weer in het zicht.

Toen de verdachte met lage snelheid voor de politiebus reed werd deze aangetikt, echter trok de verdachte zich hier niets van aan en reed weer verder. Ter hoogte van de Jan Beyerinckstraat werd de auto opnieuw aangetikt maar wist de verdachte wederom weg te komen. Bij een derde poging op de Nancy Zeelenbergsingel werd de auto voor de derde keer aangetikt waarna de verdachte uiteindelijk besloot zijn auto op de kruising Lucie Vuylstekeweg met de Boszoom achter te laten.

- Advertisement -

Toen agenten in de omgeving naar de verdachte op zoek gingen werd deze met behulp van een politiehond gevonden onder een bruggetje. De verdachte liep oppervlakkige verwondingen op nadat de politiehond hem beet. Uiteindelijk bleek dat de verdachte ruim 25.000 euro aan contant geld bij zich had, de auto en het geld van de man is in beslag genomen.

- Advertisement -

Gerelateerd