Meerdere gewonden na flinke aanrijding A20 Vlaardingen

Date:

Share post:

Vlaardingen – Meerdere personen zijn woensdagmiddag gewond geraakt na een ongeval op de A20. Bij het ongeval waren vier voertuigen betrokken, drie van de vier waren personenauto’s, het andere voertuig was een vrachtwagen. Omdat er mogelijk meerdere personen bekneld zaten kwam de brandweer ter plaatse.

Bij aankomst bleken er inderdaad meerdere personen bekneld te zitten. De brandweer heeft alle slachtoffers uit hun benarde situatie bevrijdt waarna zij behandeld konden worden door het ambulancepersoneel. Vanwege het ongeval waren er twee rijstroken richting Hoek van Holland afgesloten. De VOA (verkeers ongevallen analyse) heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval.

- Advertisement -

Foto’s : Wesley de Nas

IMG_4183 IMG_4177 IMG_4171 IMG_4167

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd