Man (26) gewond na steekpartij Giessenweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een bedrijf aan de Giessenweg in Rotterdam heeft woensdagmiddag een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij raakt een 36-jarige man uit Bergschenhoek lichtgewond. Rond 16.45 uur kwam bij de politie de melding van een steekincident binnen, waarbij snel duidelijk werd dat en of meer verdachten in een auto de snelweg richting Gouda opreden. Op deze snelweg stond op dat moment een file. De politie wist het duo een 24-jarige man uit Zeist en een 22-jarige man uit Vianen tot stoppen te dwingen en doormiddel van een aanhoudingsprocedure aan te houden.

Één van de inzittenden bleek gewond te zijn. Hoe hij deze verwondingen heeft opgelopen is niet bekend. Mogelijk is een ruzie vooraf gegaan aan de steekpartij. De verdachte werd eveneens naar een ziekenhuis overgebracht voor behandeling. De politie hoort de verdachten en het slachtoffer om een duidelijk beeld van het incident te krijgen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd