Politieauto raakt te water tijdens wilde achtervolging Zuid Schalkwijkerweg Haarlem

Date:

Share post:

Haarlem – Woensdagavond is een politievoertuig te water geraakt tijdens een achtervolging aan de Zuid Schalkwijkerweg. Volgens een woordvoerder van de politie kwamen de agenten die in het voertuig zaten er met een nat pak vanaf. De politie achtervolgde een motorrijder die met hoge snelheid door Haarlem reed en hiermee gevaarlijke situaties veroorzaakte.

Tijdens de achtervolging kwam de motorrijder ten val, de politieauto eindigde in het water. De motorrijder wist zelf te ontkomen na de ‘crash’, een tweede opzittende kon worden aangehouden door de politie. Omdat de tweede opzittende gewond bleek te zijn is deze overgebracht naar het ziekenhuis, tijdens een zoekactie naar de motorrijder werd gebruik gemaakt van een politiehelikopter.

- Advertisement -

Foto : Eva Metsers

BkzUNgCIcAAjbMx

 

- Advertisement -

Gerelateerd