Bewoonster gooit grofvuil van balkon af Wiekslag Capelle aan den Ijssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Donderdagmorgen troffen handhavers grofvuil aan op een grasveld aan de Wiekslag. Het grofvuil lag direct achter een flat, onder een aantal balkons. Op een balkon op de derde etage lag nog meer grofvuil. Uit onderzoek en na verklaring getuigen bleek dat het grofvuil afkomstig was uit de woning op de derde etage van de flat. Toen de handhavers aan de deur gingen, troffen zij een vrouw en twee jongere personen. De vrouw had in haar opdracht het vuil naar beneden laten gooien en verklaarde aan de handhavers dat zij nog een afspraak moest maken met de inzamelaar om het op te laten halen. Er bleek dus vooraf nog geen ophaalafspraak te zijn gemaakt.

De twee jongere personen, waaronder de dochter, zijn op het moment dat de handhavers aanbelden, naar beneden gelopen en hebben het grofvuil van het grasveld opgeruimd. Op het moment dat tegen de vrouw proces-verbaal werd opgemaakt, kwam de dochter van de vrouw even later terug in de woning. Toen zij hoorde dat haar moeder een bekeuring kreeg, ging zij over tot grove belediging van de handhavers. Omdat de moeder haar dochter zeer passend corrigeerde, hebben de handhavers het gelaten bij een waarschuwing aan de dochter. Grofvuil aanbieden kan veelal kosteloos. Wel vooraf even een afspraak maken om het grofvuil op te laten halen. Zelf inleveren kan ook bij het Afvalbrengstation aan de Groenedijk 12!

- Advertisement -

Foto’s : Twitter Handhaving Capelle

foto 1 foto 2

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd