Brand door in slaap gevallen bewoner Middelharnisstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In de nacht van woensdag naar donderdag 10 april heeft er in een woning van de Middelharnisstraat brand gewoedt. De bewoner van het pand had medicatie gebruikt en viel daardoor in slaap, dit terwijl er een pannetje opstond in de keuken. Toen hij wakker werd kon hij zelfstandig naar buiten vluchten om de brandweer te bellen.

De brandweer had de brand snel onder controle waarna het pand geventileerd kon worden. Omdat de bewoner rook had ingeademd werd hij door het ambulancepersoneel nagekeken. Verdere behandeling in het ziekenhuis was niet noodzakelijk waardoor hij terug kon naar zijn woning.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0041 DSC_0044 DSC_0045 DSC_0051

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd